PATAGONIA ARGENTINA amb IGUAÇÚ

Del 5 al 22 de novembre de 2024

Viatge de 17 dies amb Grup reduït i Guia acompanyant + Pensió Completa i totes les visites

7.450 €
7.450 €
05 Novembre- Igualada – Barcelona – Buenos Aires
Sortida des de Igualada fins a l’aeroport de Barcelona, on després dels tràmits de facturació, agafarem vol directe a les 01:30 hores, destí a Buenos Aires. Nit a bord.

06 Novembre- Buenos Aires- visita a la ciutat (zona centre i sud)
Arribada les 11 hores. Recepció i trasllat a l’Hotel Grand Brizo i posteriorment començarem la primera part de la visita a la ciutat per conèixer els llocs més representatius de la nostra història: la Plaça de Mayo, des d’on comença la història i desenvolupament de la nostra ciutat coneixent el nucli històric amb els seus principals edificis: el Cabildo, la Casa Rosada, avui seu del govern executiu i l’edifici del qual fos part del Fort que protegís la ciutat en el període colonial.
Continuarem pel sector més antic de la ciutat, el barri de San Telmo, on podrem veure els “conventets”, cases amb moltes habitacions que recreaven cel•les de convents, d’allà el seu nom, i que van allotjar el gran corrent d’immigrants des de finals de segle 19 fins a mitjans del segle 20. Coneixerem els orígens de la música i el ball nacional: el Tango, als barris baixos de San Telmo i La Boca. Ingressant al barri de la Boca, coneixerem l’antic port natural de la ciutat, on, a finals del segle XIX, es va començar a instal•lar una creixent comunitat italiana amb preponderància d’origen genovès; “Caminito, i el carrer declarat museu, amb les seves cases acolorides. Tornada a l’hotel. Sopar al restaurant proper i allotjament.

07 Novembre- Buenos Aires- visita a la ciutat (zona nord)
esmorzar, dinar i sopar
Esmorzar i sortida en excursió per continuar coneixent la ciutat. Visitarem: Puerto Madero, segon Port de la ciutat, avui convertit en el barri més car de la ciutat, combinant els antics docks (edificis de maó d’estil anglès, utilitzats com a barraques durant l’activitat portuària) i els nous gratacels. Continuarem per Plaça Sant Martin observant la Torre monumental i el Monument als caiguts a Malvines, seguint fins al barri de La Recoleta, des de fa diverses dècades el barri més prestigiós, destacat per les edificacions antigues que es presenten com a resum de l’arquitectura Europea del segle passat. Visita al distingit cementiri Monumental de gran valor arquitectònic i on, entre altres personalitats, hi ha la volta d’Evita Perón. Dinar.
Continuació pel barri de Palerm, el barri més gran de la ciutat, on coneixerem el Parc Tres de Febrer, el gran pulmó verd de la ciutat. De tornada farem una parada a la famosa Llibreria L’Ateneu.
Sopar i allotjament.

08 Novembre- Bons Aires- Tigre i Delta del Riu Paraná
esmorzar, dinar i sopar
Esmorzar i posteriorment trasllat a Puerto Madero on abordarem un catamarà que recorre el Riu de la Plata paral•lel a la costa, amb vista panoràmiques de la ciutat i després ingressa als canals del Delta del Paranà on coneixerem aquest sector d’illes i la seva vida característica. Després de 2 hores, arribarem, al Port de Tigre, visita i dinar.
Tornada a la ciutat al voltant de les 15 hrs, amb temps lliure, o qui ho desitgi, amb el nostre acompanyant podrem fer visita al famós Teatre Colón.
A la nit, tindrem un Sopar Tango Show, la millor manera de viure l’experiència del TANGO en tota la seva esplendor. Sota la direcció d’una orquestra que convoca mestres de renom, hi ha un elenc de professionals del ball i cantaires dignes de la capital del tango. El sopar inclou aperitiu, plat d´entrada, plat principal, postres i begudes. Tornada a l’hotel. Allotjament.

09 Novembre. Bons Aires– Trelew- Port Madryn
esmorzar, dinar i sopar
Esmorzar a l’hotel. i trasllat a l’aeroport per embarcar al vol cap a Trelew. Arribada i trasllat a Puerto Madryn, ciutat situada a gairebé una hora a l’Hotel Dazzler Pto Madryn – Hab.Vista Mar. allotjament i Dinar en restaurant local. Posteriorment sortirem en excursió fins a la reserva de Punta Loma per conèixer la colònia de llops marins que es troba en aquesta zona. (durada total 3 hores)  Sopar al restaurant local. Tornada a l’hotel. Allotjament.

10 Novembre. Puerto Madryn – Península Valdés amb albiratge de balenes
esmorzar, dinar i sopar
Esmorzar a l’hotel. Excursió de dia complet a la Península Valdés. De bon matí, sortirem des de l’hotel cap a Puerto Pirámide, on embarcarem en una barca zodiac per fer l’albiratge de la Balena Franca Austral, una experiència realment impactant. Dinar al restaurant local. Després continuem cap a Caleta Valdés, accident costaner de gran importància per les seves característiques geogràfiques i quantitat de llops, elefants i aus marines. Al lloc hi ha senders que recorren la costa i un petit centre d’interpretació que reuneix informació de la regió. En acabar la tarda, tornada a l’hotel. Sopar al restaurant i Allotjament.

11 Novembre. Puerto Madryn – Dia de camp i pingüins a El Pedral
esmorzar, dinar i sopar
Esmorzar a l’hotel. Després, començament de l’excursió a la Reserva El Pedral, situada a Punta Ninfas (la punta sud del golf Nou) on des de setembre de cada any, una creixent colònia de simpàtics pingüins de Magallanes s’instal•la a les costes. Una caminada guiada entre els seus nius ens permetrà conèixer millor aquests curiosos animals. El Pedral sosté un esquema de control i neteja de platges, col•laborant a més amb la fundació GPS (Global Penguin Society). A més, visitarem el far de Punta Ninfas, valuós referent per als navegants que ingressen al Golf Nou. La vista des del penya-segat del far ens farà sentir privilegiats, part d´un paisatge diferent, màgic i increïble. Posteriorment, dinar a la casa de l’estada patagònica, que va ser construïda a principis del segle XX amb materials i el mobiliari portats d’Europa amb vaixell i desembarcats a les costes de la pròpia estada. A la tarda, trasllat de tornada a l’hotel. Sopar al restaurant i tornada a l’hotel. Allotjament.

12 Novembre. Port Madryn-Trelew – Ushuaia.
esmorzar i sopar (dinar no inclòs per coincidir en horari de vol)
Esmorzar a l’hotel i trasllat a l’aeroport per embarcar al vol d’Aerolínies directe a Ushuaia. Arribada i trasllat a l’hotel Las Hayas. Després d’acomodar-nos a les habitacions, tindrem temps lliure, o qui ho desitgi i acompanyats del nostre guia, farem el primer contacte a aquesta ciutat, considerada la ciutat de la ‘fi del món’ perquè aquí la terra s’acaba, no n’hi ha més al sud, a uns 1000 quilòmetres ja es troba l’Antàrtida. Sopar a l’hotel i allotjament.

13 Novembre. Ushuaia- Parc Nacional i Navegació Canal Beagle1
esmorzar, dinar i sopar
Esmorzar a l’hotel. Començament de l´excursió al Parc Nacional Terra del Foc & Natura. El primer punt a visitar, ja dins del Parc Nacional, és el mirador Lapataia, des d’on es realitza un petit trekking per transitar els darrers quilòmetres de la Ruta Nacional Nº 3 i arribar a la Badia, lloc ideal per a l’albiratge de les aus que habiten la zona. El recorregut continua pel corriol de la castorera per arribar a un dels dics construïts per aquesta espècie que habita la regió on es pot observar l’impacte que aquestes “construccions” produeixen al medi ambient. Seguint un camí que s’endinsa al bosc, s’arriba a les torberes, formades per la gran acumulació de molsa i matèria vegetal que tenen una capacitat enorme d’emmagatzematge d’aigua. A la part sud del parc hi ha el llac Acigami (Ex llac Roca), punt obligat per aturar-se, admirar l’espectacle que ofereix el paisatge amb la Serralada dels Andes com a fons mentre es gaudeix d’un refrigeri. El recorregut acaba a Bahía Ensenada on hi ha l’estafeta postal més austral. Tornada a la ciutat. Dinar al restaurant local. A continuació, Navegació pel Canal de Beagle cap a l’Illa dels Llops i Far Les Eclaireurs (conegut com el Far de la Fi del Món). Aquesta excursió comença al moll turístic local, des d’on es salpa per recórrer l’àmplia Badia d’Ushuaia fins a assolir el Canal Beagle. Allí es navega al voltant de l’Illa dels Ocells: on es pot apreciar l’avifauna fueguina observant Skúas, Albatros de Cella Negra, Ànecs Vapor, Cauquenes, Gavines Cuineres i Gavines Grises, i de l’Illa dels Llops: on es troben els llops marins d’un i dos pèls. En arribar al Far Les Eclaireurs (Els Il•luminadors), es poden veure colònies de Cormorans Imperials i Cormoranes Roqueros. Al llarg del recorregut, el guia no només va fent referència a les característiques de cadascuna de les espècies albirades i de la geografia del lloc, sinó que també explica la importància històrica d’aquest pas marítim en el sorgiment de la ciutat. Tornada a la ciutat i trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

14 Novembre. Ushuaia – Llacs Fagnano i Amagat en 4×4
esmorzar, dinar i sopar
Esmorzar i tot seguit, començament de l’Excursió Llacs Off Road en 4 x 4., ens aventurem en un Safari amb vehicles 4×4 amb dinar inclòs. La travessia ens permetrà connectar-nos de manera diferent amb els paisatges més recòndits de l’illa de Terra del Foc. Per senders de terra i sortejant rierols, arribarem a la imponent costa del Llac Fagnano, on podrem prendre’ns un moment per contemplar aquest extraordinari lloc i
la seva energia particular. A partir d’aquí, els vehicles començaran a transitar camins de difícil accés (off-road) oferint-nos vistes d’una bellesa inigualable. Dinar durant l’excursió. En aquest entorn meravellós, gaudirem d’un rostit al millor estil argentí, acompanyat de vi Malbec, i l’oportunitat per distendre’ns, compartir xerrades i reposar energies. Tornada a l’hotel a la tarda. Sopar i allotjament.

15 Novembre. Ushuaia – El Calafate
esmorzar, dinar i sopar
Esmorzar a l’hotel i temps lliure per, acompanyats del nostre guia, acabar de recórrer la ciutat, amb el carrer principal anomenat San Martin que concentra la major quantitat de comerços de tot tipus: restaurants, agències, souvenirs i més. També hi ha la Galeria a Cel Obert amb més de 300 murals. És un passeig de compres amb tota mena d’oferta.. Dinar i posteriorment, trasllat a l’aeroport i sortida en el vol a El Calafate. A dalt a El Calafate. Recepció i trasllat a l’hotel. Allotjament a Hotel Posada los Alamos.
Sopar i allotjament.

16 Novembre. El Calafate – Glacera Perito Moreno i Safari Nàutic
esmorzar, dinar i sopar
Esmorzar a l’hotel. Excursió de dia complet a les passarel•les de la Glacera Perito Moreno, incloent-hi la navegació “Safari Nàutic”. Sortida des de l’hotel per recórrer 80 km fins arribar a l’entrada del Parc Nacional Les Glaceres, declarat Patrimoni Mundial (natural) per la UNESCO atès que preserva una extensa àrea del camp de gels continentals del que baixen les glaceres Moreno, Onelli, Agassi i Upsala. El més sorprenent és el Perito Moreno, que s’expandeix sobre les aigües del Llac Argentí i té una paret de 5 quilòmetres d’amplada i 70 metres d’alçada sobre el nivell de l’aigua, amb colors que varien del blanc immaculat al turquesa. El Punt Panoràmic és el començament d’una caminada descendent per les passarel•les ubicades davant de la glacera. Des d’allà gaudireu de la immensitat del paisatge i podreu percebre els sons dels constants despreniments de gel. Un espectacle imperdible! Dinar al restaurant local del parc.
L’excursió continua amb el “SAFARI NÀUTIC”, una navegació pel braç Rico del Llac Argentí que té una durada aproximada d’1 hora i brinda la possibilitat de “viure” la glacera més de prop. Un cop davant de la paret, el vaixell s’atura per uns minuts per poder contemplar la seva immensitat i bellesa. Tornada a l’hotel. Sopar a l’hotel. Allotjament.

17 Novembre. El Calafate – Tot Glaceres
Dinars: esmorzar, pic-nic i sopar
Esmorzar a l’hotel. Excursió Navegació “Todo Glaciares” pel llac Argentí. El Camp de Gel Patagònic és, després de l’Antàrtida, el mantell de gel més gran del planeta. Les seves glaceres tenen origen a només 1500 msnm d’altitud i descendeixen fins als 200 msnm, cosa que permet un accés i visualització única al món. El PN Les Glaceres és un magnífic escenari de boscos, llacs, muntanyes, gel i estepa, amb més de 200 glaceres. Destaquen la Glacera Spegazzini amb la gran altura del seu front que arriba als 135 msnm, la Glacera Upsala que cobreix tota una vall amb una extensió aproximada de 765 Km2 i una longitud de 53 km, i la Glacera Perito Moreno, en constant avenç, i les ruptures del qual són un espectacle natural incomparable. Durant el recorregut d’aquesta navegació descobrirem la barrera de pantans, la Glacera Upsala, Glacera Heim, Glacera Spegazzini. Desembarcarem amb vistes a la Glacera, caminada i temps per prendre el nostre pícnic, en un entorn únic. Tornada al port i trasllat a l’hotel del Calafate. Sopar i allotjament.

18 Novembre. El Calafate – Iguaçú
esmorzar i sopar. (dinar no inclòs per coincidir en horari de vol)
Esmorzar a l’hotel. Trasllat a l’aeroport per embarcar en el vol d’Aerolíneas Argentinas cap a Puerto Iguazú. Recepció i trasllat a l’hotel Hotel Mercure.
Temps lliure, que acompanyats del nostre guia. començar a descobrir Foz do Iguaçu que crida l’atenció dels turistes de tot el món. A més de les increïbles Caratatas, la ciutat té moltes opcions de passejades. Sopar a l’hotel i allotjament.

19 Novembre. Iguaçu – Cascades costat argentí
esmorzar, dinar i sopar
Esmorzar a l’hotel. Al matí, començament de l’excursió a les Cascades del costat Argentí, situades dins del Parc Nacional Iguazú. Arribo al centre del visitant per després prendre el “tren de la selva”, un tren ecològic que se submergeix a la selva missionera, fins a l’estació “Garganta del Diablo”, on comença el recorregut de la passarel•la cap a un dels paisatges més impactants de l’Argentina, just davant del salt que dóna nom a l’estació: La Gola del Diable, és el Salt Unió indescriptible per la seva bellesa i energia que emociona tothom! Impressionant! .El recorregut continua per la següent estació “Cataratas” on es pot realitzar el Passeig Superior amb una distància de 500 metres. Dinar al restaurant dins del parc.
S’inclou: la gran Aventura, Recorregut de 8 Kms. amb vehicle tot terreny pel Sendero Yacaratiá, fins a Puerto Macuco. Embarcament en barques de goma semi-rígids navegant 6 Kms. pel Riu Iguazú Inferior amb 2 Kms. de ràpids. Entrarem al Canó de Gola del Diable amb aproximació als salts i desembarcament a l’Illa San Martín, cor de les Cascades de l’Iguazú.
En acabar , tornada a l’hotel. Sopar i allotjament.

20 Novembre. Iguazú – Cascades la do brasiler – Buenos Aires
esmorzar, dinar i sopar
Esmorzar i sortida directament al Parc nacional do Iguazú. Farem el recorregut pel circuit de passarel•les de 950 metres de llarg sobre les barranques del Riu Iguaçú ens ofereix la millor vista panoràmica de tots els salts. El recorregut té el seu punt culmini en arribar al mirador de la Garganta del Diable, on el soroll de la caiguda de l’aigua estremeix al visitant. Dinar i posteriorment trasllat a l’aeroport per embarcar en vol destí a Buenos Aires. Arribada, recepció i trasllat a l’hotel Grand Brizo . Sopar al restaurant . Allotjament

21 Novembre. Buenos Aires – Barcelona
esmorzar
Esmorzar i trasllat a l’aeroport, on després dels tràmits de facturació, agafarem vol directe a les 13:00h, destí a Barcelona. Nit a bord.

22 Novembre. Barcelona – Igualada
Arribada a l’aeroport de Barcelona sobre les 05:30h del matí, recollida d’equipatge i trasllat de nou fins a Igualada.

Preu per persona: 7.450€
Suplement habitació individual: 1.560€

El viatge inclou:

  • Trasllat Terminal-aeroport Barcelona-Terminal (descompte per no utilitzar el servei: 30€)
  • Vol directe Barcelona-Buenos Aires-Barcelona amb Iberia/Level
  • Vols interns amb Aerolineas Argentinas
  • 15 nits en hotels de ****/*****
  • Règim de Pensions completes (excepte 2 dinars que coincideixen en hores de vols)
  • Visita de tot el dia a la Ciutat de Buenos Aires
  • Visita amb catamarà a Tigre i delta del Paranà
  • Visita Catarates d’Iguaçu – cantó Brasileny i cantó Argentí amb “la gran aventura”
  • Excursió de dia complet a Península Valdés per avistament de la balena franca austral
  • Visita a Caleta Valdés, per veure llops i elefants marins
  • Excursió a Punta Ninfas de la reserva El Pedral, per visitar els pingüins de Magallanes
  • Excursió al Parc Nacional de la Terra de Foc
  • Navegació per el Canal Beagle fins a l’illa dels Llops i Far les Eclaireurs (Far de la fi del món)
  • Excursió safari en 4×4 als Llacs Fagnano i Escondido
  • Excursió de dia sencer a les passarel·les de la Glacera Perito Moreno
  • Navegació Safari nàutic Perito Moreno
  • Excursió Navegació “Tot Glaceres” pel Llac argentí (Spegazzini, Upsala)
  • Sopar Tango Show a Buenos Aires
  • Assegurança de viatge i cancel·lació
  • Guia local a destí
  • Guia acompanyant durant tot el viatge
  • Propines xofers, guies i restaurants
  • Reunió-presentació prèvia del viatge

El viatge NO inclou:

  • Begudes als àpats
  • Res no especificat anteriorment