CAP D’ANY A SICÍLIA

Del 29 de desembre al 3 de gener

Viatge de 6 dies + Guia acompanyant durant tot el viatge + Servei de guia local regional de Sicília, que efectuarà les visites del programa + Estada a hotel de quatre estrelles en mitja pensió, begudes incloses. + Sopar de Cap d’Any a l’hotel + 4 dinars amb aigua en gerra inclosa + Entrades dels monuments que es visiten + Assegurança de viatge i anul·lació.

1.750 €

29 DESEMBRE. BARCELONA – CATÀNIA ✈

Trobada a les 05.45 a la T1 per sortir a les 07.50 en vol regular directe de Vueling a Catània. Arribada a les 10.00, recollida d’equipatge i sortida cap a Siracusa, una de les fites sicilianes, considerada una de les ciutats més belles de l’Antiguitat, per la qual van passar Plató, Arquimedes o Èsquil. Passejarem per la ciutat vella, que es troba a l’illa d’Ortigia, i destacarem la Catedral on es va adaptar l’antic Temple de Minerva, la Fonte Aretusa, i els palaus que abunden a la via della Maestranza. Després de dinar, visitarem la zona arqueològica, amb la famosa Orella de Dionís i tornarem a la Marina de Catània, on es troba l’Hotel Nettuno. Sopar i allotjament a l’hotel.

 

30 DESEMBRE. CATÀNIA

Esmorzar. Jornada dedicada a la segona ciutat de Sicília, Catània, en què tindrem el gran contrast entre espais que semblen sortits de les pel·lícules del segle passat, com el mercat del peix i l’elegant via Etnea. Veurem la Catedral, la font de l’Elefant, seguirem amb el Castell, els diferents convents de diferents ordes religioses, veurem un dels teatres romans més interessants per la seva integració dins l’ambient urbà o més aviat la integració de l’ambient urbà al voltant del teatre. Dinarem en restaurant, després de passar pel mercat del peix a veure si encara hi ha ostres per acompanyar el vermut. A la tarda visitarem el Museu Bellini, i completarem el recorregut de la ciutat. Sopar i allotjament.

 

31 DESEMBRE. CATÀNIA – TAORMINA – SOPAR DE CAP D’ANY

Esmorzar. El matí d’avui el dedicarem a una altra de les poblacions genialment emplaçades sobre el mar. Taormina. És una de les poblacions que recorden un passat gloriós en els temps de la Magna Grècia i des de ja fa molt de temps, lloc de trobada dels viatgers famosos com Goethe on no va ser aquest home?, Thomas Mann o Truman Capote, artistes com Greta Garbo, Cary Grant, Orson Welles, Rita Hayworth. Veurem el monumental Teatre Grec i la Badia de Naxos des de l´espectacular Belvedere. Tornarem a l’hotel per dinar i disposarem la tarda per preparar-nos per al sopar de Gala de Cap d’Any, que celebrarem al mateix hotel. Allotjament.

 

1 GENER. CATÀNIA – SIRACUSA – CONCERT D’ANY NOU

Estada a l’hotel en pensió completa. Al matí, descansarem de la probablement llarga nit anterior, ia la tarda, assistirem al Concert de Cap d’Any al Teatre Bellini. El Teatre Massimo Bellini de Catània organitza un fantàstic Concert de Cap d’Any. Se celebrarà el diumenge 1 de gener a les 19.00. L’Orquestra i el Cor del Teatre Massimo Bellini interpretaran les notes de Johann Strauss, Pietro Mascagni, Giuseppe Verdi i altres compositors històrics.

 

2 GENER. CATÀNIA – VILA ROMANA DEL CASALE – VALL DELS TEMPLES – CATÀNIA

Esmorzar. La jornada d’avui, està dedicada a dos dels llocs més espectaculars de Sicília, llocs on cadascun d’ells justifiquen el viatge a Sicília. En primer lloc, la Vila Romana del Casale, amb els seus esplèndids mosaics i després de dinar, la vall dels Temples a Agrigent, tornant a l’hotel a Catània a darrera hora de la tarda. Sopar i allotjament.

 

3 GENER. CATÀNIA – BARCELONA  ✈

Esmorzar. Matí lliure per fer alguna compra de records i regals o passejar per la ciutat per veure alguna cosa que ens ha indicat el guia local i que no teníem en programa. Al migdia, trasllat a l’aeroport per sortir amb vol regular de Vueling a les 15.15 hores amb arribada a Barcelona a les 17.15 hores.

PREU PER PERSONA EN HAB DOBLE:     1750€

  • Taxes: 150€
  • Suplement hab. Ind. 250 €

Serveis inclosos:

  • Bitllet d’avió amb vueling BCN-Catània-BCN amb seient assignat i facturació de maleta
  • Guia acompanyant durant tot el viatge.
  • Autocar privat pel nostre grup.
  • Servei de guia local regional de Sicília, que efectuarà les visites del programa
  • Estada a hotel de quatre estrelles en mitja pensió, begudes incloses.
  • Sopar de Cap d’Any a l’hotel
  • 4 dinars amb aigua en gerra inclosa
  • Entrades dels monuments que es visiten
  • Assegurança de viatge i anul·lació.